2016-01-13 09:17

2016-01-13 09:17

16 lag gör upp i EIF-cupen

FOTBOLL: Stort intresse för inomhuscup

Eskilsäters IF valde att tidigarelägga sin inomhusturnering och det visade sig vara ett lyckat drag.
– Alla platser tog slut snabbt, konstaterar Björn Örnvald i föreningen inför helgens happening.

Eskilsäters IF anordnar sin inomhuscup nu på lördag, den 16 januari.

– Vi valde att tidigarelägga turneringen i år och det var lyckat, då fler anslutit till årets cup, berättar Örnvald.

16 lag kommer att göra upp om segern, och turneringen bjuder på fotboll från morgon till kväll i Tegnérhallen.

Cupen är öppen för lag som spelar i division 5-7. Speltiden är 12 minuter och futsalregler gäller.

Lagen som deltar är följande: I grupp A spelar värdklubben Eskilsäters IF, Östra Deje IK, FBK Karlstad J Röd och Granbergsdals IF. I grupp B spelar Grums IK, SK Sifhälla, Hammarö FK och Svanskogs IF. I grupp C möts Edsvalla IF, Tösse IF, Gillberga FF och FBK Karlstad J Vit. Slutligen har vi grupp D där Hertzöga BK U, Immetorp BK, FC Päronbollen och IF Viken J drabbar samman.

Klockan 08.00 börjar gruppspelet, åttondelsfinalerna beräknas dra i gång klockan 14.00, kvartsfinalerna klockan 15.00, semifinalerna klockan 16.00 och finalen spelas klockan 17.00. Mellan semifinalerna och finalen spelas en ungdomsmatch.

Eskilsäters IF anordnar sin inomhuscup nu på lördag, den 16 januari.

– Vi valde att tidigarelägga turneringen i år och det var lyckat, då fler anslutit till årets cup, berättar Örnvald.

16 lag kommer att göra upp om segern, och turneringen bjuder på fotboll från morgon till kväll i Tegnérhallen.

Cupen är öppen för lag som spelar i division 5-7. Speltiden är 12 minuter och futsalregler gäller.

Lagen som deltar är följande: I grupp A spelar värdklubben Eskilsäters IF, Östra Deje IK, FBK Karlstad J Röd och Granbergsdals IF. I grupp B spelar Grums IK, SK Sifhälla, Hammarö FK och Svanskogs IF. I grupp C möts Edsvalla IF, Tösse IF, Gillberga FF och FBK Karlstad J Vit. Slutligen har vi grupp D där Hertzöga BK U, Immetorp BK, FC Päronbollen och IF Viken J drabbar samman.

Klockan 08.00 börjar gruppspelet, åttondelsfinalerna beräknas dra i gång klockan 14.00, kvartsfinalerna klockan 15.00, semifinalerna klockan 16.00 och finalen spelas klockan 17.00. Mellan semifinalerna och finalen spelas en ungdomsmatch.