2016-01-12 06:00

2016-01-12 06:00

"Jag kommer att ge mitt bästa"

FOTBOLL: Kim Karlsson byter klubb

SK Sifhälla har gjort klart med ännu ett nyförvärv. Kim Karlsson byter klubbadress och lämnar Värmlandsbro.

I helgen offentliggjorde SK Sifhälla övergången på sitt instagramkonto. Det är tydligt, att det här är en övergång klubben är nöjd med.

”Kim är en kämpe av sällan skådat slag... Utöver sina sportsliga egenskaper är Kim en personlighet som höjer stämningen i vilket rum han än går in i... En folkkär spelare”, skriver klubben på sitt instagramkonto.

Hur känns det att byta klubb?

– Nej, att byta klubb var inga större rädslor för mig. Jag känner de flesta och de andra känns härliga de med, berättar Karlsson.

Vad har du för förväntningar?

– Jag vet att det kommer att bli hårdträning och att grabbarna är duktiga fotbollsspelare, så jag kommer att ge mitt bästa och försöka vara med så mycket jag kan trots mitt arbete där mina dagar kan bli väldigt långa, berättar Kim.

I helgen offentliggjorde SK Sifhälla övergången på sitt instagramkonto. Det är tydligt, att det här är en övergång klubben är nöjd med.

”Kim är en kämpe av sällan skådat slag... Utöver sina sportsliga egenskaper är Kim en personlighet som höjer stämningen i vilket rum han än går in i... En folkkär spelare”, skriver klubben på sitt instagramkonto.

Hur känns det att byta klubb?

– Nej, att byta klubb var inga större rädslor för mig. Jag känner de flesta och de andra känns härliga de med, berättar Karlsson.

Vad har du för förväntningar?

– Jag vet att det kommer att bli hårdträning och att grabbarna är duktiga fotbollsspelare, så jag kommer att ge mitt bästa och försöka vara med så mycket jag kan trots mitt arbete där mina dagar kan bli väldigt långa, berättar Kim.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.