2016-01-05 06:00

2016-01-05 06:00

Många Säfflenamn på kommande rally

MOTORSPORT: Bra förhållanden inför MK Rattens stora rally

Den 16-17 januari körs Finnskogsvalsen, eller Safe Explosives Rallyt 2016, som tävlingen också heter. En titt på anmälningslistan visar att det blir mycket Säffle på sträckorna.

Finnskogsvalsen är en anrik tävling. Den har körts till och från sedan mitten av 1960-talet och rallyt fortsätter att locka många förare. Anmälningstiden har ännu inte gått ut, men redan är över 60 ekipage anmälda. Bland dem hittar vi flera intressanta Säfflenamn. Vad sägs om Emelie Axelsson/Peter Johansson, Christoffer Olsson/Patrik Adolfsson, Marcus Karlsson/Daniel Garsten samt Linus Leander/Peter Leander?

Förhållandena ser i nuläget bra ut säger tävlingsledaren Sven Täppers.

– Vi fick lite nysnö under nyårshelgen och prognoserna visar kallgrader fram till tävlingsveckan.

Finnskogsvalsen är en anrik tävling. Den har körts till och från sedan mitten av 1960-talet och rallyt fortsätter att locka många förare. Anmälningstiden har ännu inte gått ut, men redan är över 60 ekipage anmälda. Bland dem hittar vi flera intressanta Säfflenamn. Vad sägs om Emelie Axelsson/Peter Johansson, Christoffer Olsson/Patrik Adolfsson, Marcus Karlsson/Daniel Garsten samt Linus Leander/Peter Leander?

Förhållandena ser i nuläget bra ut säger tävlingsledaren Sven Täppers.

– Vi fick lite nysnö under nyårshelgen och prognoserna visar kallgrader fram till tävlingsveckan.