2015-12-10 15:54

2015-12-10 15:54

Duktiga konståkare visade upp sin talang

KONSTÅKNING: Flera klubbar deltog

Nyligen anordnade Säffle Konståkningsklubb uppvisningstävlingen Snöflingan.

En uppvisningstävling är till för de konståkare som ännu inte gjort de testkrav som krävs för att få börja tävla i tävlingar med placeringar.

En och en åker konståkarna en liten slinga till musik, och visar upp sina färdigheter. Skillnaden från en ”riktig” tävling är, att på uppvisningen delade alla duktiga konståkare på förstaplatsen, och alla fick medaljer och diplom. Dessutom kastades det givetvis in blommor och gosedjur till varje åkare efter deras åk.

Det var de andra konståkningsklubbarna i Värmland som hade bjudits in till uppvisningstävlingen, Sunne, Kil, Färjestad och Hammarö.

Från Säffle KK deltog Nellie Porath, Julieta Nuñes, Angelica Klang och Linn Pettersson.

En uppvisningstävling är till för de konståkare som ännu inte gjort de testkrav som krävs för att få börja tävla i tävlingar med placeringar.

En och en åker konståkarna en liten slinga till musik, och visar upp sina färdigheter. Skillnaden från en ”riktig” tävling är, att på uppvisningen delade alla duktiga konståkare på förstaplatsen, och alla fick medaljer och diplom. Dessutom kastades det givetvis in blommor och gosedjur till varje åkare efter deras åk.

Det var de andra konståkningsklubbarna i Värmland som hade bjudits in till uppvisningstävlingen, Sunne, Kil, Färjestad och Hammarö.

Från Säffle KK deltog Nellie Porath, Julieta Nuñes, Angelica Klang och Linn Pettersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.