2015-10-26 14:25

2015-10-26 14:25

Tredje raka för Sifhälla

INNEBANDY: Marcus femmålsskytt mot Åmotfors

SK Sifhällas innebandylag tuffar på.

Tredje raka segern blev det i fredags då man besegrade Åmotfors med 13-2. Målskyttar i Sifhälla var Marcus Larsson 5, Fredrik Carlsson 2, Patrik Karlsson 2, Christoffer Rudberg 2, Mattias Svärd 2 och Kim Karlsson. Mattias Svärd svarade dessutom för 5 assist och Fredrik Karlsson för 4, bör tilläggas.

Tredje raka segern blev det i fredags då man besegrade Åmotfors med 13-2. Målskyttar i Sifhälla var Marcus Larsson 5, Fredrik Carlsson 2, Patrik Karlsson 2, Christoffer Rudberg 2, Mattias Svärd 2 och Kim Karlsson. Mattias Svärd svarade dessutom för 5 assist och Fredrik Karlsson för 4, bör tilläggas.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.