2015-10-24 18:11

2015-10-24 18:11

Jubileumssprinten blev en succé

RALLY: Många ville köra i Säffle MC:s tävling

På lördagen anordnade Säffle Motorclub tävlingen Jubileumssprinten i Tveta som en del i klubbens 40-årsjubileum. Intresset för att delta var stort och stämningen var på topp vid Tveta skola där tävlingen hade sitt center. Det tävlades i två klasser, trimmat tvåhjulsdrift och otrimmat tvåhjulsdrift, samt ungdomsrally. Segrade i otrimmat-klassen gjorde Christoffer Olsson, Säffle MC. Patrik Adolfsson som är van att sitta bakom ratten hoppade i dag in som hans kartläsare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.