2015-10-05 17:06

2015-10-05 17:06

Karlssonkedjan effektiv i ny SKS-seger

INNEBANDY: Sex mål och fem assist

Om man säger såhär: oj oj oj. Effektivitet är Karlssonkedjans mellannamn. När SK Sifhälla besegrade Dottevik med 8-4 gjordes 6 mål och 5 assist av Karlssonligan.

Sifhällas innebandyherrar spelade i helgen borta mot Dottevik. SKS hade det spelmässiga övertaget men hade svårt att göra mål till en början. Sedan kom ketchupeffekten som sig bör och Sifhälla kunde ta över och vinna matchen.

Kedjan med Kim Karlsson, Patrik Karlsson och Fredrik Carlsson hade en härlig kväll. De stod för sex mål och fem assist. Kim fixade tre mål och svarade för en målgivande passning. Patrik Karlsson gjorde ett mål och en assist och Fredrik Carlsson grejade två mål och tre assist.

Övriga mål i Sifhälla gjordes av Jimmy Nilsson assisterad av Marcus Larsson och Christofer Rudberg assisterad av Marcus Larsson.

Sifhällas nystartade innebandygäng har fått en bra start på serien. Det är full pott hittills och man ligger på en andraplats i division 5-tabellen.

Sifhällas innebandyherrar spelade i helgen borta mot Dottevik. SKS hade det spelmässiga övertaget men hade svårt att göra mål till en början. Sedan kom ketchupeffekten som sig bör och Sifhälla kunde ta över och vinna matchen.

Kedjan med Kim Karlsson, Patrik Karlsson och Fredrik Carlsson hade en härlig kväll. De stod för sex mål och fem assist. Kim fixade tre mål och svarade för en målgivande passning. Patrik Karlsson gjorde ett mål och en assist och Fredrik Carlsson grejade två mål och tre assist.

Övriga mål i Sifhälla gjordes av Jimmy Nilsson assisterad av Marcus Larsson och Christofer Rudberg assisterad av Marcus Larsson.

Sifhällas nystartade innebandygäng har fått en bra start på serien. Det är full pott hittills och man ligger på en andraplats i division 5-tabellen.