2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Säffle på pallen igen

HÄSTSPORT: Nya fina resultat från Säffle Ridklubb

Säffle Ridklubbs tävlingsryttare fortsätter att leverera!

Vid Bellevues dressyrtävlingar för storhäst blev det ytterligare Säffleryttare i topp! I klassen LB:1 slog Sabina Olsson återigen till med seger på FUMP´s Fleet Ballerina. De slutade på hela 71,96 procent före tvåan Jennie Sonesson från Hagfors/Uddeholm med Zidane på 69,82 procent.

I den följande klassen LA:1 var det Linda Brodéns tur att kliva upp på prispallen. Med sin Companero red de ihop fina 69,47 procent och det resulterade i en andraplats, segrade gjorde Evelina Magrell från Lillerud med Alicia Keys på 70,39 procent.

Mer om helgens tävling där Linda gjorda debut i LA:4 kommer i kommande nummer av ST.

Vid Bellevues dressyrtävlingar för storhäst blev det ytterligare Säffleryttare i topp! I klassen LB:1 slog Sabina Olsson återigen till med seger på FUMP´s Fleet Ballerina. De slutade på hela 71,96 procent före tvåan Jennie Sonesson från Hagfors/Uddeholm med Zidane på 69,82 procent.

I den följande klassen LA:1 var det Linda Brodéns tur att kliva upp på prispallen. Med sin Companero red de ihop fina 69,47 procent och det resulterade i en andraplats, segrade gjorde Evelina Magrell från Lillerud med Alicia Keys på 70,39 procent.

Mer om helgens tävling där Linda gjorda debut i LA:4 kommer i kommande nummer av ST.