2015-09-28 14:16

2015-09-28 14:16

Dramatik in i det sista

FOTBOLL: Till helgen ska det avgöras

Blir det Strömtorp eller Sifhälla som kniper kvalplatsen till trean? Till helgen får vi veta. Det är dramatik ända in i sista omgången...

SK Sifhälla hade en tuff bortamatch i lördags, när man mötte Arvika. På andra sidan länet spelade Strömtorp mot Torsby, en match som var högintressant för SKS. Strömtorp förlorade mot Torsby och kunde tacka sin lyckliga stjärna att SKS gjorde detsamma. För nu lever dramatiken ända in i finalomgången.

– Jag tycker ändå att vi gör en bra match sett till förutsättningarna. Vi saknade flera spelare; Johan Meijer och Johan Lindh var avstängda, Robert Silensjö och Willy Seye saknades också. Det blev en del omkastningar på grund av detta, men jag tycker att pojkarna gjorde det bra, menar Johan Nordh.

Hoppet lever

Matchen slutade med hemmaseger, 1-0. Och som sagt – hoppet lever än. Strömtorp har kvar Töcksfors på hemmaplan på lördag medan Strömtorp spelar derby mot Immetorp borta i sin sista match.

– Det blir spännande, vi har fortfarande chansen, menar Nordh. Karlskogaderbyt är absolut inte någon lätt uppgift för Strömtorp. Ett kryss där räcker ju... Sen ska vi göra vårt. Töcksfors är inte heller något lätt lag att möta.

På lördag kommer flera av pjäserna som saknades mot Arvika tillbaka.

– Niklas Svärd åkte på en smäll mot Strömtorp. Han vred knät och rehabtränar den här veckan, berättar Nordh.

SK Sifhälla hade en tuff bortamatch i lördags, när man mötte Arvika. På andra sidan länet spelade Strömtorp mot Torsby, en match som var högintressant för SKS. Strömtorp förlorade mot Torsby och kunde tacka sin lyckliga stjärna att SKS gjorde detsamma. För nu lever dramatiken ända in i finalomgången.

– Jag tycker ändå att vi gör en bra match sett till förutsättningarna. Vi saknade flera spelare; Johan Meijer och Johan Lindh var avstängda, Robert Silensjö och Willy Seye saknades också. Det blev en del omkastningar på grund av detta, men jag tycker att pojkarna gjorde det bra, menar Johan Nordh.

Hoppet lever

Matchen slutade med hemmaseger, 1-0. Och som sagt – hoppet lever än. Strömtorp har kvar Töcksfors på hemmaplan på lördag medan Strömtorp spelar derby mot Immetorp borta i sin sista match.

– Det blir spännande, vi har fortfarande chansen, menar Nordh. Karlskogaderbyt är absolut inte någon lätt uppgift för Strömtorp. Ett kryss där räcker ju... Sen ska vi göra vårt. Töcksfors är inte heller något lätt lag att möta.

På lördag kommer flera av pjäserna som saknades mot Arvika tillbaka.

– Niklas Svärd åkte på en smäll mot Strömtorp. Han vred knät och rehabtränar den här veckan, berättar Nordh.