2015-09-21 13:31

2015-09-21 13:31

VSK förlorade viktig match

FOTBOLL

Värmlandsbro SK eller Jössefors? Det är rafflande dramatik ända in i det sista i division 5-fotbollen.

Just nu ligger Värmlandsbro på kvalplatsen nedåt. Helgens förlust mot Rottneros bäddar för en thriller i sista omgången. Värmlandsbro hade verkligen behövt vinna hemma, men Rottneros - som egentligen inte har något att spela för - lyckades ta tre poäng trots press från hemmalaget. Abdullah Jazzaa och Martin Tengelin (bilden) gjorde VSK-målen, när laget alltså föll hemma mot Rottneros i helgen med 2-3.

I helgen spelar Värmlandsbro borta mot Velen.

Just nu ligger Värmlandsbro på kvalplatsen nedåt. Helgens förlust mot Rottneros bäddar för en thriller i sista omgången. Värmlandsbro hade verkligen behövt vinna hemma, men Rottneros - som egentligen inte har något att spela för - lyckades ta tre poäng trots press från hemmalaget. Abdullah Jazzaa och Martin Tengelin (bilden) gjorde VSK-målen, när laget alltså föll hemma mot Rottneros i helgen med 2-3.

I helgen spelar Värmlandsbro borta mot Velen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.