2015-09-17 06:00

2015-09-17 06:00

Säffleskyttar i SM

SKYTTE: Fina resultat i Skåne

Svenska mästerskapen i Kpistskytte avgjordes under veckoslutet i Skåne.

Banskjutningarna genomfördes på två olika banor. Veteranerna sköt i Landskrona och seniorerna i Dagstorp i närheten av Svalöv. I Landskrona stördes skyttarna av mycket kraftiga vindar medan skyttarna i Dagstorp kom lindrigare undan. I ställningskyttet första dagen kom Conny Torp Säffle trea i klass 4 med 249 poäng. Börge Nilsson Säffle blev fyra i klass 75 med 231 poäng. Conny Torp sköt bra även i andra dagens liggandetävling och blev fyra i klass 4 med 274 poäng. Tredje dagens fältskytte avgjordes utanför Lund. Här gjorde Börge Nilsson en stabil skjutning och segrade i klass 75 med 46 träffar hela fem träffar före närmaste man.

Banskjutningarna genomfördes på två olika banor. Veteranerna sköt i Landskrona och seniorerna i Dagstorp i närheten av Svalöv. I Landskrona stördes skyttarna av mycket kraftiga vindar medan skyttarna i Dagstorp kom lindrigare undan. I ställningskyttet första dagen kom Conny Torp Säffle trea i klass 4 med 249 poäng. Börge Nilsson Säffle blev fyra i klass 75 med 231 poäng. Conny Torp sköt bra även i andra dagens liggandetävling och blev fyra i klass 4 med 274 poäng. Tredje dagens fältskytte avgjordes utanför Lund. Här gjorde Börge Nilsson en stabil skjutning och segrade i klass 75 med 46 träffar hela fem träffar före närmaste man.