2015-09-17 06:00

2015-09-17 06:00

Han vann SKS-golfen

GOLF

I ett för årstiden mer än godkänt hyfsat väder genomfördes i söndags Sifhällamästerskapen i golf.

Banorna på Billeruds Golfbana var i ett strålande skick. De fick mycket beröm av deltagarna och det bjöds därför på en hel del grannlåt och fin golfunderhållning. Joakim Kyrk som vann och sonen Filip som knep andraplatsen. Men de jagades hela tävlingen av vilt kämpande överraskningen Per Gåsste som till slut hamnade på en i sammanhanget mycket meriterande tredje plats, bara ett slag från silverplats.

Banorna på Billeruds Golfbana var i ett strålande skick. De fick mycket beröm av deltagarna och det bjöds därför på en hel del grannlåt och fin golfunderhållning. Joakim Kyrk som vann och sonen Filip som knep andraplatsen. Men de jagades hela tävlingen av vilt kämpande överraskningen Per Gåsste som till slut hamnade på en i sammanhanget mycket meriterande tredje plats, bara ett slag från silverplats.