2015-07-17 14:56

2015-07-17 14:56

Hon toppar skytteligan

FOTBOLL: Jennica i solklar ledning

Inför hösten har vi kollat av de inrapporterade målen till förbundet från Säffle kommuns föreningar inom seniorfotboll. Det står klart att ST:s skytteliga, som summeras efter hela säsongen, har en skyttedrottning i toppen.

Vi kan börja med en snabb uppfräschning av reglerna.

I ST:s skytteliga räknas målen i division 4 och uppåt för herrarna och division 3 och uppåt för damerna dubbelt, man får alltså två poäng per mål.

I serierna under får man en poäng per mål. Efter säsongens slut delas ett pris ut till vinnaren i samband med någon av vinterns inomhusturneringar i futsal.

ST:s skytteliga

28 poäng: Jennica Johansson, Säffle FF Dam.

14 poäng: Johan Lindh, SK Sifhälla, Atle Lindh, Säffle FF.

13 poäng: Jacob Wolfbrandt, Svanskogs IF.

12 poäng: Johan Meijer, SK Sifhälla, Niklas Svärd, SK Sifhälla.

10 poäng: Buba Conteh, Säffle FF 2, Emma Nilsson, Säffle FF dam.

8 poäng: Mattias Svärd, SK Sifhälla.

6 poäng: David Andersson, SK Sifhälla, Sebastian Biscevic Gustafsson, Säffle FF, Anton Bäckman, SK Sifhälla 2, Nathalie Wettese, Säffle FF dam, Andelo Vekic, Säffle FF, Fredrik Rohman, Säffle FF.

5 poäng: Sebastian Lundquist, SK Sifhälla, Magnus Jansson, Svanskogs IF.

4 poäng: Johan Gauffin, Gillberga FF, Willy Seye, SK Sifhälla, Ephraim Malonda Lolo, SK Sifhälla, Erik Kärnström, SK Sifhälla, Marko Bjedov, Säffle FF, Rikard Andersson, Säffle FF, Tobias Lindberg, Värmlandsbro SK, Samuel Olsson, Gillberga FF, Stefan Alexandersson, Gillberga FF, Joachim Broström, Säffle FF, Joakim Carlsson, Svanskogs IF, Patrik Nilsson, Svanskogs IF, Johan Gauffin, Gillberga FF, Mattias Edlund, SK Sifhälla 2.

3 poäng: Christofer Rudberg, Värmlandsbro SK, Joakim Eriksson, Eskilsäters IF, Stefan Persson, Svanskogs IF, Andreas Åberg, Gillberga FF, Anton Hagman Litzén, Gillberga FF, Martin Tengelin, Värmlandsbro SK, Kenneth Johansson, Svanskogs IF.

2 poäng: Fredrik Alm, Säffle FF, Christoffer Johansson, Säffle FF, Jacob Ljung, Säffle FF, David Hedlund, Värmlandsbro SK, Viktor Karlsson, Eskilsäters IF, Anton Karlsson, Svanskogs IF, Marcus Andersson, Svanskogs IF, Marcus Gauffin, Gillberga FF, Marie Håkansson, Säffle FF Dam, Ann Hermansson, Säffle FF Dam, Hanna Månsson, Säffle FF Dam, Sofie Hagman Litzén, Säffle FF Dam, Johan Vintfjärd, Säffle FF.

1 poäng: Christian Carling, Värmlandsbro SK, David Axelsson, Värmlandsbro SK, Jonas Blom, Värmlandsbro SK, Robin Andersson, Värmlandsbro SK, Robin Sandberg, Eskilsäters IF, Thomas Eriksson, Eskilsäters IF, Gary Sundgren, Svanskogs IF, Johan Andersson, Svanskogs IF, Philip Palmaer, Svanskogs IF, Henrik Renström, Svanskogs IF, Jan-Ove Englund, Svanskogs IF, Jonathan Forsvik, Svanskogs IF, Per Wiman, Svanskogs IF, Erik Jonsson, Gillberga FF, Jonathan Olsson, Gillberga FF, Pontus Johansson, Gillberga FF, Pontus Johansson, Gillberga FF, Jesper Blomberg, SK Sifhälla 2, Oskar Olsson, SK Sifhälla 2, Oskar Aronsson, SK Sifhälla 2, Dennis Sandstedt, SK Sifhälla 2, Ido Henriksson, SK SIfhälla 2.

Vi kan börja med en snabb uppfräschning av reglerna.

I ST:s skytteliga räknas målen i division 4 och uppåt för herrarna och division 3 och uppåt för damerna dubbelt, man får alltså två poäng per mål.

I serierna under får man en poäng per mål. Efter säsongens slut delas ett pris ut till vinnaren i samband med någon av vinterns inomhusturneringar i futsal.

ST:s skytteliga

28 poäng: Jennica Johansson, Säffle FF Dam.

14 poäng: Johan Lindh, SK Sifhälla, Atle Lindh, Säffle FF.

13 poäng: Jacob Wolfbrandt, Svanskogs IF.

12 poäng: Johan Meijer, SK Sifhälla, Niklas Svärd, SK Sifhälla.

10 poäng: Buba Conteh, Säffle FF 2, Emma Nilsson, Säffle FF dam.

8 poäng: Mattias Svärd, SK Sifhälla.

6 poäng: David Andersson, SK Sifhälla, Sebastian Biscevic Gustafsson, Säffle FF, Anton Bäckman, SK Sifhälla 2, Nathalie Wettese, Säffle FF dam, Andelo Vekic, Säffle FF, Fredrik Rohman, Säffle FF.

5 poäng: Sebastian Lundquist, SK Sifhälla, Magnus Jansson, Svanskogs IF.

4 poäng: Johan Gauffin, Gillberga FF, Willy Seye, SK Sifhälla, Ephraim Malonda Lolo, SK Sifhälla, Erik Kärnström, SK Sifhälla, Marko Bjedov, Säffle FF, Rikard Andersson, Säffle FF, Tobias Lindberg, Värmlandsbro SK, Samuel Olsson, Gillberga FF, Stefan Alexandersson, Gillberga FF, Joachim Broström, Säffle FF, Joakim Carlsson, Svanskogs IF, Patrik Nilsson, Svanskogs IF, Johan Gauffin, Gillberga FF, Mattias Edlund, SK Sifhälla 2.

3 poäng: Christofer Rudberg, Värmlandsbro SK, Joakim Eriksson, Eskilsäters IF, Stefan Persson, Svanskogs IF, Andreas Åberg, Gillberga FF, Anton Hagman Litzén, Gillberga FF, Martin Tengelin, Värmlandsbro SK, Kenneth Johansson, Svanskogs IF.

2 poäng: Fredrik Alm, Säffle FF, Christoffer Johansson, Säffle FF, Jacob Ljung, Säffle FF, David Hedlund, Värmlandsbro SK, Viktor Karlsson, Eskilsäters IF, Anton Karlsson, Svanskogs IF, Marcus Andersson, Svanskogs IF, Marcus Gauffin, Gillberga FF, Marie Håkansson, Säffle FF Dam, Ann Hermansson, Säffle FF Dam, Hanna Månsson, Säffle FF Dam, Sofie Hagman Litzén, Säffle FF Dam, Johan Vintfjärd, Säffle FF.

1 poäng: Christian Carling, Värmlandsbro SK, David Axelsson, Värmlandsbro SK, Jonas Blom, Värmlandsbro SK, Robin Andersson, Värmlandsbro SK, Robin Sandberg, Eskilsäters IF, Thomas Eriksson, Eskilsäters IF, Gary Sundgren, Svanskogs IF, Johan Andersson, Svanskogs IF, Philip Palmaer, Svanskogs IF, Henrik Renström, Svanskogs IF, Jan-Ove Englund, Svanskogs IF, Jonathan Forsvik, Svanskogs IF, Per Wiman, Svanskogs IF, Erik Jonsson, Gillberga FF, Jonathan Olsson, Gillberga FF, Pontus Johansson, Gillberga FF, Pontus Johansson, Gillberga FF, Jesper Blomberg, SK Sifhälla 2, Oskar Olsson, SK Sifhälla 2, Oskar Aronsson, SK Sifhälla 2, Dennis Sandstedt, SK Sifhälla 2, Ido Henriksson, SK SIfhälla 2.