2015-06-25 22:12

2015-06-25 22:12

Icke godkänt för SKS i sommaravslutningen

FOTBOLL: Sifhälla vaknade för sent

Det blev bakläxa, kvarsittning och icke godkänt för SK Sifhälla i den sista matchen innan sommaruppehållet på torsdagskvällen.

En blek första halvlek från SKS sida följdes av en marginellt bättre andra. Ställningen var 0-2 med Munkfors i förarsätet. Johan Lindh satte SKS-reduceringen sent, och med bara några minuter kvar kvitterade Johan Meijer. Men lyckan blev kortvarig när Munkfors knep segern med mål på tilläggstid.

Hör SKS-coachen Johan Nordhs kommentarer i tv-klippet.

En blek första halvlek från SKS sida följdes av en marginellt bättre andra. Ställningen var 0-2 med Munkfors i förarsätet. Johan Lindh satte SKS-reduceringen sent, och med bara några minuter kvar kvitterade Johan Meijer. Men lyckan blev kortvarig när Munkfors knep segern med mål på tilläggstid.

Hör SKS-coachen Johan Nordhs kommentarer i tv-klippet.