2015-05-23 06:00

2015-05-23 09:38

Nyckelspelare lämnar Tegnér

BOWLING: "Tegnér har alltid en speciell plats i mitt hjärta"

BK Tegnér förlorar en av sina nyckelspelare när Kristian Persson byter klubb. Hans nya klubbadress är elitserielaget Jösse.

Kristian Persson har tillsammans med Daniel Nordström Green bildat ett av landets vassaste spelarpar, men nu tar alltså Persson sikte på elitserien.

– Jag har fått ett erbjudande från Jösse och jag har bestämt mig för att ta den chansen, säger Kristian Persson som en kommentar till beslutet. Jag är i den delen av mitt liv där jag har alla möjligheter och har tid att ta chansen.

Kristian har stortrivts i Tegnér.

– Tegnér har alltid en speciell plats i mitt hjärta.

Samtidigt som Kristian lämnar klubben har Tegnér gjort klart med ett par nya spelare. Kenneth Johansson, med förflutet i Bågen, Hagfors är klar för Säffleklubben. Även Dennis Nordström Green ansluter. Han har spelat i Amiki, Stockholm.

Kristian Persson har tillsammans med Daniel Nordström Green bildat ett av landets vassaste spelarpar, men nu tar alltså Persson sikte på elitserien.

– Jag har fått ett erbjudande från Jösse och jag har bestämt mig för att ta den chansen, säger Kristian Persson som en kommentar till beslutet. Jag är i den delen av mitt liv där jag har alla möjligheter och har tid att ta chansen.

Kristian har stortrivts i Tegnér.

– Tegnér har alltid en speciell plats i mitt hjärta.

Samtidigt som Kristian lämnar klubben har Tegnér gjort klart med ett par nya spelare. Kenneth Johansson, med förflutet i Bågen, Hagfors är klar för Säffleklubben. Även Dennis Nordström Green ansluter. Han har spelat i Amiki, Stockholm.