2015-05-16 17:51

2015-05-16 18:05

Tegnér vidare i elitkvalet

BOWLING

På lördagen spelade BK Tegnér sin första match i elitseriekvalet. Djurgården besegrades efter en mycket spännande matchserie.

Den första matchen i Örebro slutade oavgjort. Det var tätt, tätt, tät... Stämningen var enligt BK Tegnérs hemsida riktigt het och tillresta Säfflesupporters manade på sina grabbar. Den andra matchen startade Tegnér ruskigt starkt, men nerverna visade sig och det blev en jämn match. Säfflekillarna lyckades behålla kylan och vann med 13-7. Därmed är Djurgården utslagna och Tegnér reser vidare till Nyköping för ny match imorgon. Där står Sigma för motståndet. Det laget som vinner morgondagens matchserie, bäst av tre matcher - går till elitserien.

Den första matchen i Örebro slutade oavgjort. Det var tätt, tätt, tät... Stämningen var enligt BK Tegnérs hemsida riktigt het och tillresta Säfflesupporters manade på sina grabbar. Den andra matchen startade Tegnér ruskigt starkt, men nerverna visade sig och det blev en jämn match. Säfflekillarna lyckades behålla kylan och vann med 13-7. Därmed är Djurgården utslagna och Tegnér reser vidare till Nyköping för ny match imorgon. Där står Sigma för motståndet. Det laget som vinner morgondagens matchserie, bäst av tre matcher - går till elitserien.