2015-05-15 10:27

2015-05-15 10:27

Anton stor matchhjälte

FOTBOLL: Heta känslor i spännande match

Säffle FF:s division 4-lag tog tre sköna poäng hemma mot Töcksfors på torsdagseftermiddagen. Det blev en spännande avslutning på matchen när gästerna jagade en kvittering. Men då stod han där mellan stolparna som tryggheten själv, målvakten Anton Gunnarsson.

– Jag är väldigt nöjd med min insats. Segern är viktig för oss, kommenterade målvaktshjälten efteråt.

För självförtroendet var segern extremt viktig. Säffle ledde stort och hade 3–0 efter första halvleken genom mål av Buba Conteh och Sebastian Biscevic, men Töcksfors började få vittring efter att ha reducerat i den 48:e minuten.

– Att det stod 3–0 till oss i paus är tack vare Antons insats, sa tränare Markus Hultfeldt. Han gjorde många bra räddningar.

Med ungefär 25 minuter kvar att spela kom Töcksfors andra mål, och såväl intensitet som irritation steg på planen. Det var stundtals heta känslor, vilket också bidrog till bra drag på läktaren. Många Töcksforssupporters fanns på plats och manade på sitt lag.

I slutet av matchen rusade Anton ut efter en boll och kolliderade med en Töcksforsspelare. Han fick Töcksforsanfallarens fot i ansiktet, men lyckligtvis gick det bra. FF kunde hålla gästerna borta på ett effektivt sätt, och såg till att segern gick till de gröna.

– I första kom vi fram bra på deras kanter och kom till avslut på ett effektivt sätt, sa Hultfeldt. Inför andra sa vi att vi skulle fortsätta spela på samma sätt, men det blev precis tvärtom. De tryckte på för en kvittering, men fick aldrig till de där riktigt heta chanserna. Anton gjorde ett par bra räddningar, resten var plockpotatis för honom.

Segern är viktig för FF, som haft ett par kämpiga matcher.

– Vi har jobbat hårt för att få poäng, och nu fick vi med oss en seger. Det känns jätteskönt, avslutar Markus.

– Jag är väldigt nöjd med min insats. Segern är viktig för oss, kommenterade målvaktshjälten efteråt.

För självförtroendet var segern extremt viktig. Säffle ledde stort och hade 3–0 efter första halvleken genom mål av Buba Conteh och Sebastian Biscevic, men Töcksfors började få vittring efter att ha reducerat i den 48:e minuten.

– Att det stod 3–0 till oss i paus är tack vare Antons insats, sa tränare Markus Hultfeldt. Han gjorde många bra räddningar.

Med ungefär 25 minuter kvar att spela kom Töcksfors andra mål, och såväl intensitet som irritation steg på planen. Det var stundtals heta känslor, vilket också bidrog till bra drag på läktaren. Många Töcksforssupporters fanns på plats och manade på sitt lag.

I slutet av matchen rusade Anton ut efter en boll och kolliderade med en Töcksforsspelare. Han fick Töcksforsanfallarens fot i ansiktet, men lyckligtvis gick det bra. FF kunde hålla gästerna borta på ett effektivt sätt, och såg till att segern gick till de gröna.

– I första kom vi fram bra på deras kanter och kom till avslut på ett effektivt sätt, sa Hultfeldt. Inför andra sa vi att vi skulle fortsätta spela på samma sätt, men det blev precis tvärtom. De tryckte på för en kvittering, men fick aldrig till de där riktigt heta chanserna. Anton gjorde ett par bra räddningar, resten var plockpotatis för honom.

Segern är viktig för FF, som haft ett par kämpiga matcher.

– Vi har jobbat hårt för att få poäng, och nu fick vi med oss en seger. Det känns jätteskönt, avslutar Markus.