2015-05-08 16:42

2015-05-08 16:42

Carl på pallen i Riga

SIMNING

Mellansvenska Simförbundet har arrangerat en tävlingsresa till Riga för SM/JSM-kvalade simmare i distriktet.

Carl Rogne, Säffle SS, fick en upplevelserik helg i Riga. Ett silver och ett brons hade Carl i bagaget hem. Samtliga gjorde mer eller mindre framgångsrika starter i Latvian Open Swimming Championships. Carl lyckades komma på prispallen på specialdistansen 200m fjärilsim där han blev trea i både försök och final. Han ingick också i det Mellansvenska laget, som tog silver på 4x100m medley.

Carl Rogne, Säffle SS, fick en upplevelserik helg i Riga. Ett silver och ett brons hade Carl i bagaget hem. Samtliga gjorde mer eller mindre framgångsrika starter i Latvian Open Swimming Championships. Carl lyckades komma på prispallen på specialdistansen 200m fjärilsim där han blev trea i både försök och final. Han ingick också i det Mellansvenska laget, som tog silver på 4x100m medley.