2015-04-06 14:16

2015-04-06 14:16

FF-damerna laddar för Svenska Cupen

FOTBOLL: Dags för tävlingsmatch

På torsdag kväll spelar Säffle FF:s damer match mot division 1-laget Gauthiod i Svenska Cupen.

Matchen spelas på Sporthällas konstgräs. Säffle FF:s damer har laddat inför matchen med ett träningsläger under påskhelgen. I torsdags startade man med teori, träning och trivsel och på fredagen bar det av till Mellerud för en träningsmatch. Säffle tog en skön seger med 2–0 efter att ha visat betydligt bättre takter än vid de senaste träningsmatcherna. På kvällen käkade laget påskmiddag och på lördagen ägnade man sig åt träning och turneringsspel. En bra uppladdning!

Matchen spelas på Sporthällas konstgräs. Säffle FF:s damer har laddat inför matchen med ett träningsläger under påskhelgen. I torsdags startade man med teori, träning och trivsel och på fredagen bar det av till Mellerud för en träningsmatch. Säffle tog en skön seger med 2–0 efter att ha visat betydligt bättre takter än vid de senaste träningsmatcherna. På kvällen käkade laget påskmiddag och på lördagen ägnade man sig åt träning och turneringsspel. En bra uppladdning!