2015-02-09 17:29

2015-02-09 17:29

Han fick ta emot skyttepris

FOTBOLL: Pokal och blommor till FF-spelare

Innan finalspelet startade i lördagens Säfflemästerskap i inomhusfotboll hyllade publiken förra säsongens skyttekung.

Joachim Broström, Säffle FF (bilden) vann Säffle-Tidningens skytteliga i seniorfotboll 2014, och fick ta emot pokal och blombukett av ST:s chefredaktör Solveig Voyce. Det var tight i toppen av skytteligan ända in i det sista. Joachim hade ledningen in i de sista omgångarna, men jagades av Marie Håkansson, Säffle FF Dam och Johan Lindh, SK Sifhälla. Broström kunde ändå hålla ifrån och ta hem priset. 2013 blev Felix Nilsson, SK Sifhälla skyttekung.

Joachim Broström, Säffle FF (bilden) vann Säffle-Tidningens skytteliga i seniorfotboll 2014, och fick ta emot pokal och blombukett av ST:s chefredaktör Solveig Voyce. Det var tight i toppen av skytteligan ända in i det sista. Joachim hade ledningen in i de sista omgångarna, men jagades av Marie Håkansson, Säffle FF Dam och Johan Lindh, SK Sifhälla. Broström kunde ändå hålla ifrån och ta hem priset. 2013 blev Felix Nilsson, SK Sifhälla skyttekung.