2017-04-13 07:59

2017-04-13 07:59

Jamie Meyer på scenen

SÄFFLE: Livemusik hos Galna Tuppen

På långfredagen blir det spännande musik på Galna Tuppens livescen.

Det är Jamie Meyer som kommer till Säffle. Han är nyss hemkommen till Sverige efter en turné i USA där han dels framträdde i NBC-programmet Today in Nashville samt gjort en serie Bluebird Café-spelningar.

– Jättekul! Vi fick besked häromdagen att han kommer och tror att det här kan bli ett kul start på påskfirandet, säger Lasse Gustafsson på Galna Tuppen.

På Tuppens scen kommer han att presentera sitt lyckade Storyteller-koncept från Nashvile. Jamie Meyer slog igenom i TV-tävlingen Popstars en gång i tiden och har sedan dess haft en framgångsrik karriär.

Det är Jamie Meyer som kommer till Säffle. Han är nyss hemkommen till Sverige efter en turné i USA där han dels framträdde i NBC-programmet Today in Nashville samt gjort en serie Bluebird Café-spelningar.

– Jättekul! Vi fick besked häromdagen att han kommer och tror att det här kan bli ett kul start på påskfirandet, säger Lasse Gustafsson på Galna Tuppen.

På Tuppens scen kommer han att presentera sitt lyckade Storyteller-koncept från Nashvile. Jamie Meyer slog igenom i TV-tävlingen Popstars en gång i tiden och har sedan dess haft en framgångsrik karriär.