2016-09-15 11:18

2016-09-15 11:18

Vem får årets kulturpris?

SÄFFLE

Vem tycker du ska få Säffle kommuns kulturpris 2016? Det är hög tid att anmäla kandidater.

Varje år delar Säffle kommun ut ett kulturpris. Det går till en person eller förening i Säffle som utfört värdefulla insatser för kulturen i kommunen. Nu vill kulturnämnden få in förslag på årets pristagare. Personen ska antingen vara verksam i Säffle i dag, eller vara född här – alternativ ha varit aktiv i kommunen. Kulturnämnden utser pristagaren. Prissumman uppgår till 10 000 kronor och delas ut i anslutning till nämndens decembermöte. Den 7 oktober är sista dagen att nominera. Förra året fick Anders Kadhammar (bilden) ta emot priset. Tidigare år har bland andra Promotorerna, Sifhällatomtarna och Anders Falk fått priset.

Varje år delar Säffle kommun ut ett kulturpris. Det går till en person eller förening i Säffle som utfört värdefulla insatser för kulturen i kommunen. Nu vill kulturnämnden få in förslag på årets pristagare. Personen ska antingen vara verksam i Säffle i dag, eller vara född här – alternativ ha varit aktiv i kommunen. Kulturnämnden utser pristagaren. Prissumman uppgår till 10 000 kronor och delas ut i anslutning till nämndens decembermöte. Den 7 oktober är sista dagen att nominera. Förra året fick Anders Kadhammar (bilden) ta emot priset. Tidigare år har bland andra Promotorerna, Sifhällatomtarna och Anders Falk fått priset.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.