2016-01-13 11:04

2016-01-13 11:04

The Spotnicks kommer till Säffle

MUSIK: Kultband till Medis

Den 12 februari kommer The Spotnicks till Medborgarhuset i Säffle.

1961 bildades The Spotnicks. Den svenska popgruppen skördade stora internationella framgångar och toppade listor i såväl England som Japan. The Spotnicks kännetecknas främst av gitarristen Bo Winbergs unika sound och spelsätt. The Spotnicks idag består, förutom av originalmedlemmarna Bo Winberg och Bob Lander, av Kent Brännlund, gitarr, Göran Sanfridsson, bas, och Stephan Möller, trummor.

1961 bildades The Spotnicks. Den svenska popgruppen skördade stora internationella framgångar och toppade listor i såväl England som Japan. The Spotnicks kännetecknas främst av gitarristen Bo Winbergs unika sound och spelsätt. The Spotnicks idag består, förutom av originalmedlemmarna Bo Winberg och Bob Lander, av Kent Brännlund, gitarr, Göran Sanfridsson, bas, och Stephan Möller, trummor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.