2015-10-28 10:11

2015-10-28 10:11

En hyllning till Allan Edwall

SVANSKOG: Lydahl och Grass gästar Svanskogs Folkets Hus

Allan Edwall hyllas på söndag när Svanskogs Folkets Hus får besök av Rolf Lydahl och Torjörn Grass.

Det är två kända ansikten som kliver upp på scenen. Rolf Lydahl är skådespelare och sångare och har kunnat ses i en mängd roller på tv, bio och scener genom åren. Nu är han ute på turné med musikern och kompositören Torbjörn Grass.

Tillsammans har de skapat föreställningen ”Allan – en passionerad färdknäpp”, som är en hyllning till Allan Edwall. Både Rolf Lydahl och Torbjörn Grass har själva samarbetat med personen i fråga.

Den folkkäre Allan Edwall behöver knappast någon längre presentation. Många yngre förknippar honom framför allt med rollen som Emil i Lönnebergas pappa Anton, men både före och efter det var han en av landets mest omtyckta underhållare

Det är två kända ansikten som kliver upp på scenen. Rolf Lydahl är skådespelare och sångare och har kunnat ses i en mängd roller på tv, bio och scener genom åren. Nu är han ute på turné med musikern och kompositören Torbjörn Grass.

Tillsammans har de skapat föreställningen ”Allan – en passionerad färdknäpp”, som är en hyllning till Allan Edwall. Både Rolf Lydahl och Torbjörn Grass har själva samarbetat med personen i fråga.

Den folkkäre Allan Edwall behöver knappast någon längre presentation. Många yngre förknippar honom framför allt med rollen som Emil i Lönnebergas pappa Anton, men både före och efter det var han en av landets mest omtyckta underhållare