2015-10-23 09:53

2015-10-23 09:53

Rövarna kom till Medis

SÄFFLE: Kasper, Jesper och Jonatan roade Säfflepubliken

Kasper, Jesper och Jonatan kom på besök till Medborgarhuset i torsdags. Såväl barn som vuxna verkade trivas i teatersalongen när rövarna drog fram genom stan.

Det var Kultkompaniet som gästade Säffle och Medborgarhuset med sin uppsättning av Folk och rövare i Kamomilla stad. Rövarna Kasper, Jesper och Jonatan lockade tillsammans med de andra invånarna i Kamomilla stad publiken till många skratt.

Kasper, Jesper och Jonatan tycker inte om att laga mat. De tycker egentligen inte om att göra så mycket alls. En dag kommer de på den briljanta idén att röva bort Tant Sofie som kan bo hos dem och laga mat till dem. De lyckas röva med sig Tant Sofie hem till rövarkulan men hennes vistelse hos dem blir inte riktigt vad de har tänkt sig.

Börjar brinna

En natt tar sig Kasper, Jesper och Jonatan in hos bagaren. Vad de inte vet är att Överkonstapel Bastian lurar runt hörnet. Det slutar med att rövartrion hamnar i finkan. Vilket de inte har så mycket emot. Där får de tre lagade mål mat om dagen och de får också prova på hur det är att tvätta sig.

En dag händer något i staden. En stor brand bryter ut. Kasper, Jesper och Jonatan släpps ut för att hjälpa till att bekämpa elden. De tar publiken till hjälp. Barnen springer upp på scenen och hjälper till att släcka elden. Kasper, Jesper och Jonatan blir hjältar och sagan slutar lyckligt.

Folk och rövare i Kamomilla stad var en föreställning som gick hem hos hela familjen. Med mycket sång och galna upptåg såg skådespelarna till att publiken inte fick tråkigt en sekund.

Det var Kultkompaniet som gästade Säffle och Medborgarhuset med sin uppsättning av Folk och rövare i Kamomilla stad. Rövarna Kasper, Jesper och Jonatan lockade tillsammans med de andra invånarna i Kamomilla stad publiken till många skratt.

Kasper, Jesper och Jonatan tycker inte om att laga mat. De tycker egentligen inte om att göra så mycket alls. En dag kommer de på den briljanta idén att röva bort Tant Sofie som kan bo hos dem och laga mat till dem. De lyckas röva med sig Tant Sofie hem till rövarkulan men hennes vistelse hos dem blir inte riktigt vad de har tänkt sig.

Börjar brinna

En natt tar sig Kasper, Jesper och Jonatan in hos bagaren. Vad de inte vet är att Överkonstapel Bastian lurar runt hörnet. Det slutar med att rövartrion hamnar i finkan. Vilket de inte har så mycket emot. Där får de tre lagade mål mat om dagen och de får också prova på hur det är att tvätta sig.

En dag händer något i staden. En stor brand bryter ut. Kasper, Jesper och Jonatan släpps ut för att hjälpa till att bekämpa elden. De tar publiken till hjälp. Barnen springer upp på scenen och hjälper till att släcka elden. Kasper, Jesper och Jonatan blir hjältar och sagan slutar lyckligt.

Folk och rövare i Kamomilla stad var en föreställning som gick hem hos hela familjen. Med mycket sång och galna upptåg såg skådespelarna till att publiken inte fick tråkigt en sekund.