2015-06-29 11:56

2015-06-29 11:56

Sven-Ingvars höjdpunkten i Torgfestens program

SÄFFLE: Tre dagar med livemusik

Nu är programmet för Torgfesten spikat. Det blir tre dagars livemusik med Sven-Ingvars som höjdpunkten och massor med lokala band på scenen.

Den tre dagar långa Torgfesten sista helgen i juli inleds med den riktiga publikdragaren i form av Sven-Ingvars. Förband och uppvärmare blir Kompisarna.

På fredagen fortsätter festligheterna med flera lokala band på scenen. Granny K inleder med egna låtar och proggklassiker varefter Kompisarna kommer att ge en repris av sin hyllade Elvisshow. Kvällen fortsätter med Black Perry, som spelar hårdrock, och avslutas med svängig soul och storbandet Brothers & Sisters of Soul.

Torgfestens tredje dag inleds redan på förmiddagen och fortsätter hela dagen med olika aktiviteter. Musikaliskt inleds det hela med den svenska versionen av After Beach, nämligen Efter Strand, då en rad unga Säffletalanger ska framträda.

– Det är inte klart vilka men vi hoppas bland annat på högaktuella James Carlstedt, berättar Magnus Liljeqvist som ansvarar för artistbokningarna.

Kvällen fortsätter sedan akustiskt med Treon, rockiga Roadhouse, dansanta On the Floor och rockbandet Trigger.

Den tre dagar långa Torgfesten sista helgen i juli inleds med den riktiga publikdragaren i form av Sven-Ingvars. Förband och uppvärmare blir Kompisarna.

På fredagen fortsätter festligheterna med flera lokala band på scenen. Granny K inleder med egna låtar och proggklassiker varefter Kompisarna kommer att ge en repris av sin hyllade Elvisshow. Kvällen fortsätter med Black Perry, som spelar hårdrock, och avslutas med svängig soul och storbandet Brothers & Sisters of Soul.

Torgfestens tredje dag inleds redan på förmiddagen och fortsätter hela dagen med olika aktiviteter. Musikaliskt inleds det hela med den svenska versionen av After Beach, nämligen Efter Strand, då en rad unga Säffletalanger ska framträda.

– Det är inte klart vilka men vi hoppas bland annat på högaktuella James Carlstedt, berättar Magnus Liljeqvist som ansvarar för artistbokningarna.

Kvällen fortsätter sedan akustiskt med Treon, rockiga Roadhouse, dansanta On the Floor och rockbandet Trigger.