2018-10-10 08:36

2018-10-10 08:36

Vi ger er Swish till cafeterian

Svar.:

Hej elever i klass 7D på Tegnérskolan!

Vi tycker att det är ett mycket bra initiativ av er ungdomar att försöka få skolcafeterian att ta emot Swishbetalningar. Jag tror att ni har helt rätt i att vinsten kan öka om man kan ta betalt med Swish. Man kan ju köpa mer om man inte är begränsad till de kontanter man råkar ha i sin plånbok för tillfället.

Vi hoppas att den vinsten kan användas till att bredda sortimentet i cafeterian, som ni skriver.

Vi på Swedbank vill gärna stötta detta initiativ. Vi har kontakt med ansvariga för er cafeteria för att försöka ordna ett swishnummer.

Nina Bäckström

Kontorschef Swedbank Säffle

Hej elever i klass 7D på Tegnérskolan!

Vi tycker att det är ett mycket bra initiativ av er ungdomar att försöka få skolcafeterian att ta emot Swishbetalningar. Jag tror att ni har helt rätt i att vinsten kan öka om man kan ta betalt med Swish. Man kan ju köpa mer om man inte är begränsad till de kontanter man råkar ha i sin plånbok för tillfället.

Vi hoppas att den vinsten kan användas till att bredda sortimentet i cafeterian, som ni skriver.

Vi på Swedbank vill gärna stötta detta initiativ. Vi har kontakt med ansvariga för er cafeteria för att försöka ordna ett swishnummer.

Nina Bäckström

Kontorschef Swedbank Säffle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.