2018-09-07 08:46

2018-09-07 08:46

Du är cynisk och nedvärderar

Säffle: Svar på Mathias Gyllensteen Slöderström insändare

Svar. Det är tragiskt att ha läst dina insändare, Mathias Gyllensteen Söderström (SD). Det är tragiskt att de så här inför valet fick bli en följetong i bästa ironistil. På ett cyniskt sätt raljerar du, och nedvärderar dina medmänniskor, som om det bara är dina värderingar som räknas. Högmod går före fall.

Vi andra upplever dig som en besserwisser, som står över oss andra. Det framgår klart och tydligt att du med din formuleringsförmåga och valet av ord gärna vill manipulera oss andra. Ord som ger makt. Det är kanske det du vill. Det är min tolkning. Förmodligen andras också.

Vad jag heller inte förstår är din insats vad gäller kultur i Säffle. En insats som du själv anser vara enastående och för det vill du naturligtvis ha beröm. Det begriper jag inte. Det är bara så tragiskt att du har det svårt för den samtida kulturen.

Genom att läsa mellan raderna, känns det som om du vill stoppa utvecklingen av samtidskulturen. Vi lever ju faktiskt nu. Och varje människa är ju sin egen kulturbärare.

Historien upprepar sig.

Peter Case

Vi andra upplever dig som en besserwisser, som står över oss andra. Det framgår klart och tydligt att du med din formuleringsförmåga och valet av ord gärna vill manipulera oss andra. Ord som ger makt. Det är kanske det du vill. Det är min tolkning. Förmodligen andras också.

Vad jag heller inte förstår är din insats vad gäller kultur i Säffle. En insats som du själv anser vara enastående och för det vill du naturligtvis ha beröm. Det begriper jag inte. Det är bara så tragiskt att du har det svårt för den samtida kulturen.

Genom att läsa mellan raderna, känns det som om du vill stoppa utvecklingen av samtidskulturen. Vi lever ju faktiskt nu. Och varje människa är ju sin egen kulturbärare.

Historien upprepar sig.

Peter Case

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.