2018-06-06 17:19

2018-06-06 17:19

Tvätta skolans fina mosaik!

INSÄNDARE

Nu borde det vara dags att tvätta den fina (och till och med berömda) mosaiken ovanför entrén till Tingvallaskolan!

Bilden syns nästan inte på grund av smuts och saltutfällning. Det är en konstnärlig utsmyckning som de som ansvarade för bygget av skolan la ner mycket arbete, engagemang och pengar för att få på plats.

Börje Tröttne

 

Bilden syns nästan inte på grund av smuts och saltutfällning. Det är en konstnärlig utsmyckning som de som ansvarade för bygget av skolan la ner mycket arbete, engagemang och pengar för att få på plats.

Börje Tröttne

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.