2018-05-14 09:56

2018-05-14 09:56

Tack för allt stöd och uppmuntran

Säffle: Till våra änglar på Spektrum Tegnérskolan

Tack. Det är med blandade känslor man går mot ett avslutat kapitel i livet som har innehållet både med och motgångar.

Glädje över att han klarat av tre år på högstadiet och tar grundenten i juni. Glädje över att han fixat det och nu kommer möta nya utmaningar och börja på gymnasiet.

Men det finns en stor sorg i våra hjärtan för man inser att man kommer förlora flera betydelsefulla personer som gjort detta möjligt. Och det är er jag vill lyfta fram, Jakob Gambring, Petra Jareke och Maria Johansson. Ni har varit betydelsefulla under alla dessa 3 år.

Er stöttning och uppmuntran i svåra stunder har betytt ofantligt mycket för hela familjen och speciellt för honom och hans utveckling till det som finns i dag. Våra hjärtan gråter idag när vi inser faktum att vi kommer förlora allt detta nu.

Vi och han vill tacka er för de insatser ni gjort både i utanför skolan. För alla samtal man ringt och mötts av respekt och förståelse.

Tegnérskolan har tre änglar på plats och jag vet att flera andra elever fått samma chans att lära känna er. Ta hand om er! Ni kommer bli saknade.

Camilla

Glädje över att han klarat av tre år på högstadiet och tar grundenten i juni. Glädje över att han fixat det och nu kommer möta nya utmaningar och börja på gymnasiet.

Men det finns en stor sorg i våra hjärtan för man inser att man kommer förlora flera betydelsefulla personer som gjort detta möjligt. Och det är er jag vill lyfta fram, Jakob Gambring, Petra Jareke och Maria Johansson. Ni har varit betydelsefulla under alla dessa 3 år.

Er stöttning och uppmuntran i svåra stunder har betytt ofantligt mycket för hela familjen och speciellt för honom och hans utveckling till det som finns i dag. Våra hjärtan gråter idag när vi inser faktum att vi kommer förlora allt detta nu.

Vi och han vill tacka er för de insatser ni gjort både i utanför skolan. För alla samtal man ringt och mötts av respekt och förståelse.

Tegnérskolan har tre änglar på plats och jag vet att flera andra elever fått samma chans att lära känna er. Ta hand om er! Ni kommer bli saknade.

Camilla

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.