2018-02-19 11:11

2018-02-19 11:11

Det behövs inget nytt parti

Svar till Ernst Askmar:

Jag förstår frustrationen när saker går långsamt, när beslut inte tas till ens fördel, eller ännu värre, ortens nackdel.

Personligen är jag lite orolig för alla dessa enfrågepartier som ploppar upp överallt. Visst är det en demokratisk rättighet att starta ett nytt parti. Tyvärr handlar det alltför ofta om populism och enfrågepartier som inte ser helheten.

Jag tycker det är bättre att engagera sig i ett av de redan etablerade partierna och driva sina frågor där. Jag undrar om Ernst Askmar är med i något parti?

Jag är helt säker på att alla partier önskar ett större engagemang och medlemskap från alla våra socknar. Jag tror också att alla partier kan göra mer för att engagera ute i bygden. Självklart ska hela Säffle leva, det kan nog alla skriva under på. Men för att mer ska hända behövs ett större engagemang, inte ett nytt parti.

Stefan Ljung

Jag förstår frustrationen när saker går långsamt, när beslut inte tas till ens fördel, eller ännu värre, ortens nackdel.

Personligen är jag lite orolig för alla dessa enfrågepartier som ploppar upp överallt. Visst är det en demokratisk rättighet att starta ett nytt parti. Tyvärr handlar det alltför ofta om populism och enfrågepartier som inte ser helheten.

Jag tycker det är bättre att engagera sig i ett av de redan etablerade partierna och driva sina frågor där. Jag undrar om Ernst Askmar är med i något parti?

Jag är helt säker på att alla partier önskar ett större engagemang och medlemskap från alla våra socknar. Jag tror också att alla partier kan göra mer för att engagera ute i bygden. Självklart ska hela Säffle leva, det kan nog alla skriva under på. Men för att mer ska hända behövs ett större engagemang, inte ett nytt parti.

Stefan Ljung

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.