2017-02-15 12:08

2017-02-15 12:08

Varför detta påhopp på SiV?

Badhuset:

Insändarreplik

Svar till signaturen ”Frans”. Varför detta märkliga påhopp på Sjukvårdspartiet i Värmland? Varför är du så arg? Vilka punkter menar du att vi blivit motbevisade på? Vilka utredningar refererar du till? På Sivs hemsida finns hela vårt program. Läs det!

Ingegerd Welin Fogelberg

Gruppledare för SiV i Säffle

Svar till signaturen ”Frans”. Varför detta märkliga påhopp på Sjukvårdspartiet i Värmland? Varför är du så arg? Vilka punkter menar du att vi blivit motbevisade på? Vilka utredningar refererar du till? På Sivs hemsida finns hela vårt program. Läs det!

Ingegerd Welin Fogelberg

Gruppledare för SiV i Säffle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.