2016-09-09 10:22

2016-09-09 10:22

Så löser vi fruktstunden i Tveta skola

Säffle: Frågar grannar om frukt

I vår skola har vi frukt med, det tycker jag är bra. Om jag blir hungrig så äter jag min frukt. Jag går till grannar och släkt och ber om äpplen eller päron som de har över, så tar jag med till skolan som vi lägger i en fruktskål som alla får ta av.

Så får de som glömt eller inte har råd ta av det som folk hade kastat ändå. Det får alla gott av. Förra året hade vi äpplen ända in i november. Så löser vi det i Tveta skola.

Elev i Tveta

I vår skola har vi frukt med, det tycker jag är bra. Om jag blir hungrig så äter jag min frukt. Jag går till grannar och släkt och ber om äpplen eller päron som de har över, så tar jag med till skolan som vi lägger i en fruktskål som alla får ta av.

Så får de som glömt eller inte har råd ta av det som folk hade kastat ändå. Det får alla gott av. Förra året hade vi äpplen ända in i november. Så löser vi det i Tveta skola.

Elev i Tveta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.