2016-09-07 09:44

2016-09-07 09:44

Fruktstund – inte så oskyldigt som det låter!

Skola:

Alla familjer kanske inte har råd att ha frukt till sina barn varje dag, om man kanske har tre barn som går i skolan blir det mycket frukt. Visst, barnen ska äta frukt, men om man missar frukt en dag hemma så behöver inte barnen tycka att det är pinsamt hemma när de inte får sin frukt.

När då klassen sitter i sin lilla fruktstund, mamma och pappa kanske glömde eller inte hade råd den dagen, det kan vara väldigt jobbigt för barnen.

Skolan ska vara gratis och det ska inte vara någon press på föräldern att barnen ska ha med frukt till skolan. Köp frukt till alla barnen så det finns, där jag jobbar så finns det fri tillgång till frukt varje dag, låt våra barn också få tillgång till fri frukt.

Upprörd mamma

 

När då klassen sitter i sin lilla fruktstund, mamma och pappa kanske glömde eller inte hade råd den dagen, det kan vara väldigt jobbigt för barnen.

Skolan ska vara gratis och det ska inte vara någon press på föräldern att barnen ska ha med frukt till skolan. Köp frukt till alla barnen så det finns, där jag jobbar så finns det fri tillgång till frukt varje dag, låt våra barn också få tillgång till fri frukt.

Upprörd mamma

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.