2016-08-01 14:03

2016-08-01 14:03

Vi ska vara tacksamma i Säffle

SÄFFLE: En rolig fest att minnas

Fredag och lördag besökte jag och min familj Torgfesten i Säffle.

Vi hade två roliga kvällar. Vi åt och drack gott, träffade vänner och bekanta och sa när vi cyklade hem på lördagsnatten att det är vid sådana här tillfällen som Säffle lever upp. Vi såg bara glada människor, det var god stämning och humöret var på topp hos alla.

Jag läste i Säffle-Tidningen att det här var sista året som Säffle FF hade klartecken från kommunens sida att köra Torgfesten. Jag är inte FF:are själv, men måste ändå hylla föreningen för det fantastiska arbete man lägger ner för att göra Säffle till en trivsam stad för alla. Hoppas nu att kommunens tjänstemän och politiker förstår vilken tillgång FF är och ger dem möjligheten att fortsätta. Vi kommer gärna tillbaka.

Jag vet att många håller med mig.

Sommar i Säffle

Vi hade två roliga kvällar. Vi åt och drack gott, träffade vänner och bekanta och sa när vi cyklade hem på lördagsnatten att det är vid sådana här tillfällen som Säffle lever upp. Vi såg bara glada människor, det var god stämning och humöret var på topp hos alla.

Jag läste i Säffle-Tidningen att det här var sista året som Säffle FF hade klartecken från kommunens sida att köra Torgfesten. Jag är inte FF:are själv, men måste ändå hylla föreningen för det fantastiska arbete man lägger ner för att göra Säffle till en trivsam stad för alla. Hoppas nu att kommunens tjänstemän och politiker förstår vilken tillgång FF är och ger dem möjligheten att fortsätta. Vi kommer gärna tillbaka.

Jag vet att många håller med mig.

Sommar i Säffle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.