2016-07-04 10:59

2016-07-04 10:59

Kuckeliku Säffle kommun – dags att vakna!

SÄFFLE: Nonchalant att inte svara

Jag skrev en insändare för två veckor sedan.

Detta för att jag värnar om Säffle och kan se nya möjligheter efter varje stadspromenad. Skrev en tydlig text om hur tråkigt jag tyckte det ser ut utanför vissa fastigheter och i vissa skyltfönster. Texten har fått bra respons då jag har sett en klar förbättring på några ställen. Tack för att ni lyssnar och tar åt er!

Jag hade hoppats att kommunen – både politiker och ansvariga tjänstemän – också skulle ta åt sig då jag frågade om inte det fanns något de kunde göra för att hjälpa till.

Ni kanske inte läser Säffles lokala tidning? Eller bryr ni er inte alls om hur det ser ut i vår stad? Hör massa klagomål men alldeles för få gör något åt det. Hur svårt kan det vara att hålla städat och snyggt? Jag ska egentligen inte behöva skriva en insändare om något så simpelt som detta. Så återigen ställer jag frågan till berörda i Säffle kommun. Finns det något ni kan göra för att det ska bli bättre i Säffle? Vilken är er plan för Säffle centrum?

Tycker att berörda ska rycka upp sig. Ha en bättre dialog med fastighetsägarna, handlarna och folket som bor i stan. Ni kan börja med att svara på denna insändare!

Simon Andersson

Detta för att jag värnar om Säffle och kan se nya möjligheter efter varje stadspromenad. Skrev en tydlig text om hur tråkigt jag tyckte det ser ut utanför vissa fastigheter och i vissa skyltfönster. Texten har fått bra respons då jag har sett en klar förbättring på några ställen. Tack för att ni lyssnar och tar åt er!

Jag hade hoppats att kommunen – både politiker och ansvariga tjänstemän – också skulle ta åt sig då jag frågade om inte det fanns något de kunde göra för att hjälpa till.

Ni kanske inte läser Säffles lokala tidning? Eller bryr ni er inte alls om hur det ser ut i vår stad? Hör massa klagomål men alldeles för få gör något åt det. Hur svårt kan det vara att hålla städat och snyggt? Jag ska egentligen inte behöva skriva en insändare om något så simpelt som detta. Så återigen ställer jag frågan till berörda i Säffle kommun. Finns det något ni kan göra för att det ska bli bättre i Säffle? Vilken är er plan för Säffle centrum?

Tycker att berörda ska rycka upp sig. Ha en bättre dialog med fastighetsägarna, handlarna och folket som bor i stan. Ni kan börja med att svara på denna insändare!

Simon Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.