2016-05-12 16:17

2016-05-12 16:17

Ska Säffle-Tidningen verkligen skriva om detta?

SÄFFLE: Trist och pinsamt!

”Batra hyllar Säffle” stod det på första sidan i tisdagens Säffle-Tidning.

Min morgon blev plötsligt ljus och jag funderade på vad Batra hyllade i Säffle. Hade han flanerat längs älven, korsat gångbron och fortsatt till gästhamnen? Gick han till Solparken och strövade vidare in i parken vid Sund? Kanske menade han Krokstadparken med ljuvliga vitsippor eller underbara Duse Udde?

Nyfiken bläddrade jag till sista sidan för att få klarhet om komikerns hyllning. Ridå!

Batra hade snappat upp nyheten om den så kallade sadelsprutaren, som ST skrev om förra året. Detta är alltså Säffle för David Batra! Trist och pinsamt!

Är denna ”nyhet” verkligen något som Säffle-Tidningen skall skriva om?

Ankan

 

 

Svar till Ankan

Säffle-Tidningen har i mina ögon flera uppgifter. Vi ska inte bara kritiskt granska, rapportera om företag, sport och kultur i Säffle. Vi ska underhålla våra läsare också. Nyheten om när vi skyddade cyklarna förra året hade närmare 2 000 delningar på Facebook och var en av våra mest lästa artiklar. Att nyheten ska bli bok visar också att det vi skriver om når långt utanför Säffles kommungräns. Häftigt!

Dessutom tyckte vi att vi var rätt roliga när vi var på skyddsrond.

En annan nyhet Batra ska lyfta i sin nya bok är fimpstölderna i Grums, som vår koncernkollega NWT skrev om. En kvinna lämnade en cigarettfimp på sin balkong. När hon återvände ut var fimpen borta. Hon tände en ny cigarett, rökte den, fimpade och gick in. När hon kom ut för att röka igen var även den borta. När detta hände en tredje gång polisanmälde hon det hela.

Det var en av de mest lästa nyheterna på nwt.se 2015 och delades över 5 000 gånger på sociala medier.

Även det – en skrattfest!

Solveig Voyce

Chefredaktör och ansvarig utgivare på ST

Min morgon blev plötsligt ljus och jag funderade på vad Batra hyllade i Säffle. Hade han flanerat längs älven, korsat gångbron och fortsatt till gästhamnen? Gick han till Solparken och strövade vidare in i parken vid Sund? Kanske menade han Krokstadparken med ljuvliga vitsippor eller underbara Duse Udde?

Nyfiken bläddrade jag till sista sidan för att få klarhet om komikerns hyllning. Ridå!

Batra hade snappat upp nyheten om den så kallade sadelsprutaren, som ST skrev om förra året. Detta är alltså Säffle för David Batra! Trist och pinsamt!

Är denna ”nyhet” verkligen något som Säffle-Tidningen skall skriva om?

Ankan

 

 

Svar till Ankan

Säffle-Tidningen har i mina ögon flera uppgifter. Vi ska inte bara kritiskt granska, rapportera om företag, sport och kultur i Säffle. Vi ska underhålla våra läsare också. Nyheten om när vi skyddade cyklarna förra året hade närmare 2 000 delningar på Facebook och var en av våra mest lästa artiklar. Att nyheten ska bli bok visar också att det vi skriver om når långt utanför Säffles kommungräns. Häftigt!

Dessutom tyckte vi att vi var rätt roliga när vi var på skyddsrond.

En annan nyhet Batra ska lyfta i sin nya bok är fimpstölderna i Grums, som vår koncernkollega NWT skrev om. En kvinna lämnade en cigarettfimp på sin balkong. När hon återvände ut var fimpen borta. Hon tände en ny cigarett, rökte den, fimpade och gick in. När hon kom ut för att röka igen var även den borta. När detta hände en tredje gång polisanmälde hon det hela.

Det var en av de mest lästa nyheterna på nwt.se 2015 och delades över 5 000 gånger på sociala medier.

Även det – en skrattfest!

Solveig Voyce

Chefredaktör och ansvarig utgivare på ST

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.