2016-03-11 11:48

2016-03-11 11:48

Snöröjning under all kritik

SÄFFLE

Snöröjningen är obefintlig på många ställen i stan, se bara på bilden...

Kan man ta betalt för ett jobb man inte klarar av att utföra, borde man skämmas. Kommun bör säkerställa att det krävs mer än en traktor för att utföra snöröjning, kunskapen skall finnas också. Det är kommunens ansvar att se till detta... Skärpning.

Skottaren

Kan man ta betalt för ett jobb man inte klarar av att utföra, borde man skämmas. Kommun bör säkerställa att det krävs mer än en traktor för att utföra snöröjning, kunskapen skall finnas också. Det är kommunens ansvar att se till detta... Skärpning.

Skottaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.