2016-02-15 09:40

2016-02-15 09:40

Ständigt streetrace i Annelund

TRAFIK

Svenska Rallyt är avslutat, men streetracet pågår på Annelundsvägen.

Efter alla år sedan farthindret kom borde vi ha lärt oss, det skulle fungera om vi körde varannan. Och jag instämmer med föregående insändare angående att använda blinkers. Har vissa förare fått körkortet i julklapp?

Kalle tvärnit

Efter alla år sedan farthindret kom borde vi ha lärt oss, det skulle fungera om vi körde varannan. Och jag instämmer med föregående insändare angående att använda blinkers. Har vissa förare fått körkortet i julklapp?

Kalle tvärnit

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.