2016-02-01 14:35

2016-02-01 14:35

Onödigt mycket potatis i skolan

SKOLMAT: Ge oss tacos!

Vi är två killar som går i skolan i Säffle. Vi tycker att det serveras potatis för ofta i skolrestaurangen.

Vi vet att det är nyttigt men vi tycker att det räcker med till exempel två gånger i veckan.

Tyvärr är potatisen överkokt ibland så den blir krossad. Det gillar vi inte. Så om det finns en lösning på det blir vi glada. Vi vill gärna ha mer ris och pasta istället. Och vi skulle bli nöjda om det serverades typ något liknande som hamburgare och tacos på fredagar. Det vore ett gött slut på skolveckan och bra start på helgen.

Hungriga elever

Vi vet att det är nyttigt men vi tycker att det räcker med till exempel två gånger i veckan.

Tyvärr är potatisen överkokt ibland så den blir krossad. Det gillar vi inte. Så om det finns en lösning på det blir vi glada. Vi vill gärna ha mer ris och pasta istället. Och vi skulle bli nöjda om det serverades typ något liknande som hamburgare och tacos på fredagar. Det vore ett gött slut på skolveckan och bra start på helgen.

Hungriga elever

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.