2016-01-31 06:00

2016-01-31 06:00

Tillåt mobiltelefoner på rasterna

SÄFFLE: Förutsätt inte att vi begår misstag

Jag tycker att det är dags att ändra på regeln att man inte får ha mobilerna på skoltid. Jag tycker att vi ska få ha mobilerna på rasterna.

Man kan till exempel använda mobilerna till att gå ut på olika sidor där det finns hjälp så att man kan träna på läxorna. Men lärarna och föräldrarna är rädda för att man ska ta kort på folk och lägga ut på sociala medier och att man jämför mobilerna med varandra och att någon kan bli retad för vilken sorts mobil man har.

Om någon har gjort det kan bara den bli avstängd från att använda mobilen tycker jag.

Så nu tycker jag att vi kan få prova att ha våra mobilerna på rasterna.

Mobilälskaren på Värmlandsbro skola

Man kan till exempel använda mobilerna till att gå ut på olika sidor där det finns hjälp så att man kan träna på läxorna. Men lärarna och föräldrarna är rädda för att man ska ta kort på folk och lägga ut på sociala medier och att man jämför mobilerna med varandra och att någon kan bli retad för vilken sorts mobil man har.

Om någon har gjort det kan bara den bli avstängd från att använda mobilen tycker jag.

Så nu tycker jag att vi kan få prova att ha våra mobilerna på rasterna.

Mobilälskaren på Värmlandsbro skola

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.