2016-01-14 06:00

2016-01-14 09:17

Så kan Kanalparken förändras

SÄFFLE: Gör om den nuvarande vägen

Jag tycker att det är bra att kommunen utvecklar Kanalparken så att den kan användas av alla som besöker den.

Tycker att man kan ändra infarten till Kanalvillan från Verkstadsgatan med bättre bilflöde ned till både gamla Slussvaktarbostaden (som ska säljas) och till Kanalvillan. Gör om nuvarande väg in från Kungsgatan till bara cykel- och gångväg så slipper vi ju biltrafik genom parken.

Gillar även förslaget med ställplatser och laddstation! En ställplats är ju bara en tillfällig parkering baserad på att man vid genomresa kan parkera sin husbil med bara en övernattning, passa på att handla, äta på stan och så vidare.

Kanske besöker man Turistbyrån, tar en tur till Duse eller Ekenäs och turistar vidare i vår härliga kommun.

De flesta husbilar är utrustade med toalett och dusch, så de behöver inte mycket mer service än ett eluttag.


Emil Örn

Tycker att man kan ändra infarten till Kanalvillan från Verkstadsgatan med bättre bilflöde ned till både gamla Slussvaktarbostaden (som ska säljas) och till Kanalvillan. Gör om nuvarande väg in från Kungsgatan till bara cykel- och gångväg så slipper vi ju biltrafik genom parken.

Gillar även förslaget med ställplatser och laddstation! En ställplats är ju bara en tillfällig parkering baserad på att man vid genomresa kan parkera sin husbil med bara en övernattning, passa på att handla, äta på stan och så vidare.

Kanske besöker man Turistbyrån, tar en tur till Duse eller Ekenäs och turistar vidare i vår härliga kommun.

De flesta husbilar är utrustade med toalett och dusch, så de behöver inte mycket mer service än ett eluttag.


Emil Örn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.