2015-12-14 10:30

2015-12-14 10:30

Får Säfflebor sina körkort i flingpaketet?

TRAFIK: Här saknas trafikvett

Jag läste insändaren i ST nyligen om blinkers och reflexer. Själv vill jag gå längre i min kritik. Säffleborna saknar totalt trafikvett och trafikkultur.

Jag kan till exempel ta saker som filkörning, väjningsplikt, högerregel, körning i rondell...

En del bilförare kan visa tecken då det målats i gatan eller det bara finns ett alternativ.

Det som fick bägaren att rinna över, var då jag handlat på Pekås och skulle gå till Silvénska där jag parkerat bilen. Då kom en idiot mot färdriktningen i hög fart. Jag blev inte förvånad, men höll på att få hjärtsnörp. Det verkar ibland som en del Säfflebor fått körkortet med frukostflingorna.

Eller som idioten polisen stannade. Polisen sa ”du visade inte tecken då du svängde”, varvid föraren svarade ”jag vet vart jag ska”!

Jag har inte stort hopp om ändring men har ändå fått lufta mina känslor.

Observant (med)trafikant

Jag kan till exempel ta saker som filkörning, väjningsplikt, högerregel, körning i rondell...

En del bilförare kan visa tecken då det målats i gatan eller det bara finns ett alternativ.

Det som fick bägaren att rinna över, var då jag handlat på Pekås och skulle gå till Silvénska där jag parkerat bilen. Då kom en idiot mot färdriktningen i hög fart. Jag blev inte förvånad, men höll på att få hjärtsnörp. Det verkar ibland som en del Säfflebor fått körkortet med frukostflingorna.

Eller som idioten polisen stannade. Polisen sa ”du visade inte tecken då du svängde”, varvid föraren svarade ”jag vet vart jag ska”!

Jag har inte stort hopp om ändring men har ändå fått lufta mina känslor.

Observant (med)trafikant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.