2015-10-07 12:13

2015-10-07 12:13

Låt Säffle Streetgliders styra kommunen!

SÄFFLE: Det räcker med pajasfasoner!

Nu får det snart vara bra med alla pajasfasoner som kommunledningen håller på med.

Det finns väl inte en enda skolassistent på någon enda skola som mår bra?! De har tilldelats så mycket extrajobb som de inte hinner med. Bara en sån sak att anställa en person som sköter alla vikarieinringningar på morgonen skulle underlätta för alla skolassistenter. Men vad läser man på ST:s webb? Jo, chefer inom socialförvaltningen föreslås få rejäla lönehöjningar!

Då finns det pengar!

Nä, hela Stadshuset skulle funka bättre om SK Sifhälla eller Säffle FF eller varför inte Säffle Streetgliders flyttade in i Stadshuset.

Tony

Det finns väl inte en enda skolassistent på någon enda skola som mår bra?! De har tilldelats så mycket extrajobb som de inte hinner med. Bara en sån sak att anställa en person som sköter alla vikarieinringningar på morgonen skulle underlätta för alla skolassistenter. Men vad läser man på ST:s webb? Jo, chefer inom socialförvaltningen föreslås få rejäla lönehöjningar!

Då finns det pengar!

Nä, hela Stadshuset skulle funka bättre om SK Sifhälla eller Säffle FF eller varför inte Säffle Streetgliders flyttade in i Stadshuset.

Tony

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.