2015-09-04 08:19

2015-09-04 08:19

Tränarens uppdrag

FOTBOLL

Efter Sifhällas förlust mot Säffle FF:s b-lag var det med ilska som man läste Sifhällatränarnas uttalanden om sitt lag i ST.

Man skämdes och sa bland annat detta i uttalanden som inte höll någon högre klass. Fy skäms för tränare som uttalar sig så om sitt lag! Uppgiften är att stötta det unga laget, inte att stjälpa det. Nej, om Sifhälla ska överleva får man omedelbart se sig om efter ny tränarstab.

Fotbollsintresserad

Man skämdes och sa bland annat detta i uttalanden som inte höll någon högre klass. Fy skäms för tränare som uttalar sig så om sitt lag! Uppgiften är att stötta det unga laget, inte att stjälpa det. Nej, om Sifhälla ska överleva får man omedelbart se sig om efter ny tränarstab.

Fotbollsintresserad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.