2015-08-31 06:00

2015-08-31 10:59

Ingen stake i våra politiker

MOSKÉ

Karlstads kommun informerar nu om att muslimerna skall få en ”samlingslokal”. Dom har inte stake att säga att det handlar om en moské. Nästa steg är väl att det blir arabiska på skolschemat. Sverigedemokraterna kommer att få 40 -50 procent i nästa val. Men det är inte så konstigt när våra politiker inte har stake att säga i från.

Men när en före detta Paradise hotel-deltagare, som blivit prinsessa, kommer hit ja då vill man synas och håller upp paraplyer för att dom inte skall bli blöta...

Funderande

Karlstads kommun informerar nu om att muslimerna skall få en ”samlingslokal”. Dom har inte stake att säga att det handlar om en moské. Nästa steg är väl att det blir arabiska på skolschemat. Sverigedemokraterna kommer att få 40 -50 procent i nästa val. Men det är inte så konstigt när våra politiker inte har stake att säga i från.

Men när en före detta Paradise hotel-deltagare, som blivit prinsessa, kommer hit ja då vill man synas och håller upp paraplyer för att dom inte skall bli blöta...

Funderande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.