2015-06-20 06:00

2015-06-20 06:00

Vem roar sig med att förstöra?

SÄFFLE: Varför måste allt fördärvas?

Du eller ni som roat er med att kasta sten på bogserbåten Rolf som ligger förtöjd i centrala Säffle måste skämmas, ni har vandaliserat och krossat flera fönsterrutor och skadat lacken på en kulturmärkt båt.

Båten och dess motor speglar en del av Säffles industrihistoria. Vi inom Föreningen för bevarande av bogserbåten Rolf, vårdar båten ideellt på vår fritid och har mycket svårt att finansiera de fasta utgifter vi redan har. Nu måste vi punga ut med ytterligare några tusen för att byta fönsterrutorna som ni slagit sönder. Varför måste allt fördärvas? Vi säger än en gång, ni har burit er riktigt illa åt.

Vi som får reparera bogserbåren Rolf

Båten och dess motor speglar en del av Säffles industrihistoria. Vi inom Föreningen för bevarande av bogserbåten Rolf, vårdar båten ideellt på vår fritid och har mycket svårt att finansiera de fasta utgifter vi redan har. Nu måste vi punga ut med ytterligare några tusen för att byta fönsterrutorna som ni slagit sönder. Varför måste allt fördärvas? Vi säger än en gång, ni har burit er riktigt illa åt.

Vi som får reparera bogserbåren Rolf

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.