2015-06-08 10:48

2015-06-08 10:48

Vem förstör våra blommor?

SKADEFÖRELSE

Titta på bilden. Detta var åttonde gången som kommunens blomsterarrangemang i centrum har förstörts sedan 26 maj. Det rör sig om cirka 100-120 plantor som är förstörda och en urna. Varför blir det såhär? Blommorna är till för oss alla, det är tröttsamt att se att någon vill förstöra någonting som är uppskattat av så många.

Titta på bilden. Detta var åttonde gången som kommunens blomsterarrangemang i centrum har förstörts sedan 26 maj. Det rör sig om cirka 100-120 plantor som är förstörda och en urna. Varför blir det såhär? Blommorna är till för oss alla, det är tröttsamt att se att någon vill förstöra någonting som är uppskattat av så många.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.