2015-02-10 14:39

2015-02-10 14:39

Stoppa ombyggnationen!

BUN:S UNDERSKOTT: Skärp er!

Slöseri med skattepengar. Det är inte utan att man börjar få betänkligheter när det gäller barn- och utbildningsnämndens handskandes med våra skattemedel.

När det är tomt i plånboken då kan en medborgare inte gå och handla, men när det gäller kommunen så går det hur bra som helst. Vid förfrågan så verkar det som att dra in på andra förpliktelser så ordnar det sig. Andra nämnder i vårt land får stå för vad man gjort men inte i Säffle. Det finns bara en sak att göra och det är att stoppa ombyggnaden av Tegnérskolan några år. Då har vi plötsligt 25 miljoner till den pinsamma förlusten. Skärp er!

En som har förnuftet i behåll

När det är tomt i plånboken då kan en medborgare inte gå och handla, men när det gäller kommunen så går det hur bra som helst. Vid förfrågan så verkar det som att dra in på andra förpliktelser så ordnar det sig. Andra nämnder i vårt land får stå för vad man gjort men inte i Säffle. Det finns bara en sak att göra och det är att stoppa ombyggnaden av Tegnérskolan några år. Då har vi plötsligt 25 miljoner till den pinsamma förlusten. Skärp er!

En som har förnuftet i behåll

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.