2015-01-27 08:33

2015-01-27 08:33

Jag vill inte ha tiggare här!

TIGGERI: "Sverige kan ju inte översvämmas av tiggare"

Svar till Stig Allan Karlsson

Måste besvara din insändare som troligen var menad som ett svar. Men jag tycker inte att vi ska ha tiggare i Sverige. De kan hålla sig i sitt hemland. Och varför gör de inte som andra som kommit hit, och plockar svamp och bär under sommaren? Det lever de på sedan. Är det enklare att tigga av andra?

Jag skulle aldrig bidra med något till dem. Och varför ska de finnas här?

Och kommunen vill hjälpa dem hitta bostad. Varför? Det är inget jag gillar alls.

Vad du gör, StigAllan, eller inte gör, bryr jag mig inte alls om. Vill inte ha dina svar, som jag tycker är dumma.

För Sverige kan ju inte översvämmas av tiggare.

Måste besvara din insändare som troligen var menad som ett svar. Men jag tycker inte att vi ska ha tiggare i Sverige. De kan hålla sig i sitt hemland. Och varför gör de inte som andra som kommit hit, och plockar svamp och bär under sommaren? Det lever de på sedan. Är det enklare att tigga av andra?

Jag skulle aldrig bidra med något till dem. Och varför ska de finnas här?

Och kommunen vill hjälpa dem hitta bostad. Varför? Det är inget jag gillar alls.

Vad du gör, StigAllan, eller inte gör, bryr jag mig inte alls om. Vill inte ha dina svar, som jag tycker är dumma.

För Sverige kan ju inte översvämmas av tiggare.

  • Klara Kork

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.